21 Mayıs 2009

1.HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ VE GÜZEL HEDİYEM

  • Merhabalar herkese ;

  • İşyerindeki yoğunluğum hala devam ettiği için bir türlü yeni bir post yayınlayamadım. Ama dün gelen süpriz ve güzel hediyemi sizlerle payaşmadan edemedim. Daha işlere başlamadan hemen blogu güncelleyip hediyemi sizlere de göstereyim istedim. Benim için çok güzel ve anlamlı bir hediye oldu.
  • Hediyem taaa Denizliden sevgili için sevgili Melekçiğimden geldi kendi elleriyle boyayıp süslediği çok güzel bir tepsi göndermiş bana sağolsun . İnsanın el emeği benim için çok değerli... Öylede güzel boyamış ki yaldızlarla simlerle süslemiş. Ellerine sağlık melekcim. Her kullandığımda seni tatlı tatlı anacağım canım. Sizlerde melekçiğimin sayfasına bakıp ne becerikli bir bayan olduğunu kendi gözlerinizle görün...Pişman olmazsınız benden söylemesi
  • Haa unutmadan söylemeden edemeyeceğim büyük kızım tepsiye göz koydu "anne bu çok güzel ve süslü benim olabilirmi lütfeeen" deyip duruyor. Durum vahim anlayacağınız tepsi kavgası çıktı çıkacak.

  • Baharcım duy sesimi tatlım ben hala kime hediye göndereceğimi öğrenemedim sana attığım maillere cevap gelmedi senin attıklarınıda ben almadım napcaz bilmem . En kısa sürede senden cevap bekliyorum canım..
  • Birde bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Melekçiğim de dahil yorunlama biçimi şeklinde yorum kısmı olan arkadaşlarıma yorum yazamıyorum sürekli hata mesajı veriyor blogger hesabımı etkinleştirdiğim halde yine yorum bırakamıyorum... sevgili Özlem , sevgili Neslihan ve başka bir çok arkadaşta aynı sorunu yaşıyor ve yorum yazamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfeeeeen yardım etsinler. Blog gezipte yorum yazıp düşüncelerini anlatamamamk kötü bir duygu...
  • Herkese sevgiler ve kocaman kocaman öpücükler... En kısa zamanda güzel resim ve tariflerle yine aranızda olacağım ..

17 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Tepsini güle güle kullan ablacım. Çık şık olmuş:)

Seni ve tariflerini özlemle bekliyoruzz:)

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir hediye. Güle güle kullan.

ZRPNDT dedi ki...

Hayırlı olsun cnaım tepsi harika görünüyor, Hazal'ın çeyizine mi koysan ne :P Öpüyorum

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım tepsin çok şıkmış güle güle kullan.meleğin ellerine emeğine sağlık.sevgilerimi bırakıyorum

Hatice dedi ki...

Hülyacığım tepsin çok şık güle güle kullan...

yorum konusunda ben de sorun yaşıyorum, hata mesajı verip sayfayı kapatıyor:(

Sanırım bu problem explorer da var, eğer bilgisayarında "Mozilla Firefox" varsa, o şekilde hata vermiyor...

işlerinde kolaylıklar diliyorum, sevgiler...

made in funda dedi ki...

hediyeni güle güle kullan canım.bu arada yorum yazamıyorum demişsin.bir arkadaşta aynı sorunu yaşıyodu ben de de oldu biliyosun.java kodları yapıyor bunu bilesin.javalaı kodalrı kaldırmayı bir dene istersen belki düzelir çünkü arkadaşım da öyle düzelmişti.umarım yardımcı olabilmişimdir...sevgiler..

zerrin-misss dedi ki...

canım hülya, hediye enfes. meleğin ellerine sağlık.

Hep güleryüzlü zamanların geçsin, en güzel zamanlarında kahveler iç üstünden :)

öperim yanaklarından

hdidem95 dedi ki...

hulyacım güle güle kullan tepsini biliyorum çok güzel boyamıştır çünkü banada yollamıştı tepsiden maşşallah çok beceriklidir meleğim sevgiler

FİLİZ'CE dedi ki...

CNM HEDİYEN ÇOK GÜZEL,GÜLE GÜLE KULLAN..BEN YORUM KONUSUNDA SORUN YAŞAMIYORUMDA,BENİM BLOGDA GÜNCELLENMİYOR,YANİ SON YAYINLANAN TARİFLERİ HEMEN GÖREMİYORUM NEYSE CNM DÜZELİR HERALDE..SEVGİLER..ÖPTÜM..

Doyumluk.... dedi ki...

Hediye gerçekten çok değerli.El emeği.güle güle kullan.sevgiler.

ab-ı hayat dedi ki...

Harika bir hediye...güzel günlerde güzel paylaşımlar için kullanman dileğiyle....


sevgiler...

sarımutfak-hande dedi ki...

tepsin çok güzel güle güle kullan cnm el emeğinin yeri bir başka oluyor gerçekten

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Cok guzel bır hadıye hele el emegı olunca ayrı bır anlam kazanıyor gule gule kullan canım.Sevgıler..

atesböcegi dedi ki...

Tepsine bayildim. Helede el yapimi olunca. Melegin ellerine saglik. Baksana kizinin ilk ceyiz parcasi olustu bile annesi :)
Güzel günlerde kullan canim. öpüyorum kocaman

Adsız dedi ki...

Melek arkadaşının elleri dert görmesin, maşallah ne güzel yapmış. Güle güle kullan diyeceğim ama galiba Hazalcığım güle güle kullanacak. Bu arada Ceydoş görmesin ben de isterim diye tutturacak, Melek arkadaşın bir daha yapacak.

Sağlıcakla,

Muku

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

canım herşey çok güzel olmuş .anne olarak ne kadra gurur duymuşsundur kızınla bizde velilerimize küçük bir tören yaptım nasıl mutlu oldular anlatamam.
bahsettiğin sorunu bende yaşıyorum.hata mesajı veriyor ve sayfayı kapatıyor .sen ne yaptın hallede bildin mi?
sevgiler

bahar dedi ki...

Hülya'cığım bu mail sorunu nasıl çözülecek aramızda bilemiyorum. Gönderdiğin maili yanıtlayarak cevap verdim, eğer bu da gelmezse bildir, seni telefonla arayarak bilgileri vereceğim. Senden haber bekliyorum canım, sevgiler