15 Ağustos 2009

TATİL ANILARIM

  • Merhabalar her güzel şeyin bir sonu vardır... İşte benim güzel tatilimde bitti , dolu dolu bir tatil geçirdim ve enerji dolu geri döndüm.

    Ankara - Bursa - Bolu ve son olarak ta Samsun yapıp geri döndük eee boşa dememişler "tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kükçü dükkanıdır" diye.

    İlk durak Ankara olunca çok sevdiğim 5 yıldır çok güzel bir gönül bağımız olan sevgili Mukaddesime , Nuruma ve daha yeni tanıdığım sevgili naimeciğime uğradım. Daha doğrusu onlar bana geldi. Çok güzel saatler geçirdik beraber , tabiri caizse kahkahalar ve süprizler havada uçuştu. Aklım onlarda kalarak ve doyamadan ayrıldım ordan malesef. Kızlar iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız çook çook öpüyorum sizi.. Hediyeler için ayrıca teşekkürler...


    Ankaradan sonraki durağımız Bursa oldu. Bursaya gidipte tarihi iskenderinden yemeden dönemezdim dimi .. Dönmedim zaten oooh afiyetle yedim , rejim mejim hak getire bu tatilde ( laf aramızda kiloda almadım yememe rağmen)



    Bursada kızları hayvanat bahçesine getirdim öyle sıcak bir gündü ki zavallı hayvancıklar tüm gölgelere sığınmış sere serpe yatıyorlardı.


  • Bursa'dan sonraki durağımız Bolu Abant gölü- Yedigöller ve son olarak ta Gölçük gölünü ziyaret edip ayrıldık buradan.

  • Abant gerçekten güzel bir göl koruma altına alınmış bir güzellik. Çevresi piknik alanları ile kaplı. Gölün çevresinde faytonla tur atılabiliyor

  • Gölün kenarında muazzam bir otel var göle sıfır bahçesi efil efil esen rüzgarla seyrine doyum olmuyor gölün.



  • Boludaki 2.günümüzde durağımız yedi göllerdi. Yedi göller yine manzara olarak güzel bir yer abanttaki gibi etrafı piknik alanları ile dolu. Ama yemeğinizi beraberinizde getirmeniz lazım aksi halde orada yemek bulacağınız bir yer yol malesef.


  • Yedigöller yolu berbat bir yol merkezden 47 km uzaklıkta ama yolu öyle beterki 1 saatlik yolu 2 saatte gidebiliyorsunuz. Böylesine sık gidilen bir mesire yerinin yolunun böylesine kötü olması benim için tam bir hayal kırıklığı idi.


  • Büyükgöl, Nazlıgöl, Deringöl, Sazlıgöl, Seringöl, Kurugöl ve ince göl . Hepsi birbirine benzeyen 7 ayrı göl. Heyelanlarla oluşmuş bu göller doğayla öylesine bütünleşmişki adeta tablo gibi bir görüntü çıkmış meydana.

  • Kenarlarındaki sazlıklar , ortasındaki yapraklar ve güneş ışığıyla parıldayan mis gibi su...






  • Gölllerin kenarlarında Piknik ve çadır kurma alanları var.






    Küçük olan göllerin üzerindeki asma köprüler ortama ayrı bir hava katmış.


  • Bolu durağımızın ertesi gününde Bolu merkeze 14 km uzaklıktaki Gölcük gölündeyiz.


  • Çok güzel bir kır gazinosu var burda göle nazır yemşelil bahçeli. Burada da piknik yapılabilecek bir sürü mesire alanı var. Hafta içi olmasına rağmen piknikçilerle dolup taşmıştı gölün çevresi.


  • Bolu turumuzu tamamladıktan sonra son durağımız Samsundu. Eşimin teyzesinde kalıp ertesi gün yine büyük bir buluşma yaşayacaktım. Teyze çocukları , gelinleri ve torunlarıyla beraber geçirilen güzel bir gecenin ardından heyecanla sevgili hemşerimle buluşmayı beklemeye koyuldum.
  • 11 gibi sözleştiğimiz namı değer Kizhatçe yani sevgili harticeciğimle buluştuk. Cafeye girişinde gülüşüyle aydınlattı ortamı benim hemşerim. Kendi gibi kalbide güzeldi. Canımcım iyiki tanımışım seni sohbetinden ayrı bir keyif aldım. Keşke zaman kısa olmasaydı da doya doya konuşup gülüşebilseydik. Bu arada gülcüm (damaktadı) senin öpücüğünüde unutmadım . Senin içinde öptüm haticeciğimi. Bu buluşmalarımıza bundan sonrada devam edeceğimizin sözünü verdikten sonra malesef ayrıldım haticeciğimden.

  • Artık onun burda benimde samsunda bir kapım daha vardı . Gönül rahatlığıyla gidebileceğim ve gönül rahatlığıyla gelebileceği birer evimiz daha olmuştu. Unutmadan haticeciğim hediyeler için birde buradan teşekkür edeyim .Yüreğine sağlık canım
  • Dostlukları insanlar yaratır sanal olması hiç önemli değil bakın en güzel örneklerden ikisini yaşadım bu tatilde biri ankarada biri samsunda. Birbirinden değerli dostlarım oldu bu sayede... Hepinizi kocaman öpüyorum.
  • İşte böyle arkadaşlar öylesine resim varki ama içlerinden sadece manzara olanları seçtim diğerlerinde bizler varız. Bu sanal alemde ne kadar iyi insan varsa bir o kadar da kötü insan var . Kafaları kötülüğe çalışan ne yapsamda insanları mutsuz etsem diyen insanlar. Bu yüzdende diğer resimleri yayınlayamıyorum malesef. Hem dostlarımın hemde ailemin böyle kötü düşünceli insanlar tarafından üzülmesini istemiyorum anlayışla karşılayacağınızı umuyor herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum





16 yorum:

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

harika bir tatil geçirip mutlu olarak geri gelmişsin... ALLAH tekrarını nasip etsin... çok güzel yerlerdir 7 göller...bende doyamamıştım...(yıllar önce gittim)resimlerinde çok güzel...sanal alemdeki arkadaşlarla tanışmaksa çok değişik ve hoş oluyor...
güzel bir hafta sonu diliyorum...

KİZHATCE dedi ki...

canımmmmm hülyacığım benim,çok güzel yerler görmüş ve kısa da olsa değişik bir soluk almışsın....seni tanımak inan çok güzeldi,biliyorumki bu dostluk bitmeyecek,yazdıklarına katılıyorum,geldiğinde burada benimde orada birer evimiz var artık....hemde sevgiyle sarmalanacak kadar güzel bir dostlukla bekliyorum seni,eşine selamlar,kızları ve seni kocaman öpüyorum,hazal sözünü unutma:)....dosya içinde tşkler hülyacıığım takıldığımda arayacağım,bu aralar inanılmaz yoğunum biliyosun haftaya o tarafa geleceğiz ama sana uğrayamam sabah gelip gece döneceğiz,daha sonra geleceğim inş....

HUYSUZBALIK dedi ki...

Hülyacım leyleği, havada görmüşsün bu yıl maşAllah :)Çok güzel bir tatil olmuş . Bolu resimleri harika çıkmış.Dönmene sevindim canım. Sevgiyle kal.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

sondan başlayayım :)

kendi fotoğraflarınızı yayınlamamakla en iyisi yapmışsın ablacım. ne yazık ki herkes bizim gibi değil:(
*

manzaralar şahane. bakarken bile huzur buluyor insan. gidip gezip tekrar dönmene çok sevindim:)

inşallah buraya geldiğinde bizde buluşabiliriz:)

seni ve kuzucukları öpüyorum kocaman

TAZE NANE dedi ki...

Bak bak bitmiyor fotoğraflar ne kadar güzelmiş. Çok hoşuma gitti.
Sevgiler.
İyi pazarlar canım.

HÜLYA dedi ki...

teşekkürler canlarım takipte olduğumu görmek çok güzel bende sizleri çook özledim...

haticem bu fırsatsızlıkta fırsat yaratabilirsen çooook mutlu olurum.. yap bi kaçamak hııı..

öpüyorum hepinizi...

papatyam 4 kasım 13 kasım tarihleri arasında istanbulda olacağım nasipse senin oralara da geleceğim ... orda buluşamazsak bile belki kadıköyde falan buluşuruz haa ne dersin..

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin canım. Özlettin kendini.
Tatilin dolu dolu ve çok güzel geçmiş. Manzara resimleri harika. Görüşürüz.

Adsız dedi ki...

Oy oy oy, döktürmüş benim güzel kardeşim, kalemin, ruhun dert görmesin. Nasıl özlemişim seni bilsen. Ne güzel gezmişsiniz maşallah. İnşallah tekrarı nasip olur. Ankara'ya daha uzun bekliyoruz. Eserlerine doyamadık, lezzetleri apayrı idi. Bize de allah tekrar seni görüp o güzel ellerinden o güzel ikramları yemeyi nasip etsin inşallah.

Kocaman öpüyorum.

Muku

Damak Tadı dedi ki...

Hülya'cığım,senin adına çok sevindim canım..Kısa sürede bir kaç yere gidip,arkadaşlarla buluşmanda çok hoş olmuş..Benim öpücüğümü unutmadığına çok mutlu oldum canım..Bende buradan çok öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum..İyi haftalar tatlım..

gülay dedi ki...

canım hoşgeldin.. ne güzel yerler gezmişsin. güzel paylaşımların için çok teşekkür. istanbula da uğrayıp bana da gelseydin.. kıskandım valla:)
sevgilerimle...

aleyna dedi ki...

CANIM BENDE BİR ÖDÜLÜN VAR.BEKLİYORUM

saniyesultan dedi ki...

eğlendiğine sevindim ,döndüğüne de sevindim. tekara hoşgeldin canım..

gülay mutfakta dedi ki...

canım şimdi sevilin bloğundan geldim. onun yorumunda 4 kasım ile 13 kasım arasında istanbulda olacağını yazmışsın.. benim de haberim olsun:) bende seninle tanışmayı çok istiyom...
sevgilerimle...

capankizimutfakta dedi ki...

AHHH HULYA ABLACIM, NE GUZEL TATIL YAPMISSIN, KISKANDIM VALLA :( BENDE TATILE GITMEK ISTIYORUM... BENIMDE COK IHTIYACIM VAR AMA BENIM TATILE DAHA 8 AY VAR. ANLICAN GUN SAY SAY BIITMIYOR. NAPALIM BU SENEDE BOYLE OLDU. RESIMLER COK GUZEL. TEKRAR HOSGELDIN...

birsence dedi ki...

Ramazanı-ı şerifiniz mübarek olsun.Yüce Allahım yaptığınız duaları ve hayırlarınızı geri çevirmesin..dualarda buluşmak üzere....

zerrin-misss dedi ki...

heyy yavlum heeey görüyomusun bolu'yu... memleketim işte. Misss gibi yer :)

Yedigölleri, gölcüğü pek severim ben hülyam..