1 adet hazır pastaban
1 paket vanilyalı pasta kreması
1,5 bardak süt
1 kg çilek
1 şeftali
1 muz
1 bardak mevye suyu
Çikolata parçaları
Öncelikle kremamızı üzerindeki tarife göre çırpalım (2,5 bardak süt diyor ama ben 1,5 bardakla yaptım ) Ben kremaya renk ve lezzet versin diye kremanın içine 5-6 çileği robattan geçirip ekledim. Ama çilekler kremayı sulandıracağını hesap edemedim. O yüzden sizde benim gibi kremaya çilek eklerseniz kremanın sütünü 1 bardak eksik koyun yoksa kıvamı biraz yumuşak olur. Kremamızı hazırladıktan sonra;
Meyvelerimizi yıkayıp soyup tavla zarı büyüklüğünde küp küp keselim. Pastabanımızın katlarını meyve suyu ile ıslattıktan sonra ilk kata kremamızın yarısını her tarafını kapatacak şekilde gzüelce sürelim. Üzerine küp küp doğradığımız şeftali ve muzumuzu serpelim. İkinci katımızı kapatıp kalan kremamızdan 3-4 kaşık ayırıp kremamızı güzelce sürüp en üstede ortadan ikiye kestiğimiz çileklerimizi yerleştirelim. Kalan krema ile kenar süslemesi yapalım.
Pastanın kenarlarına çikolata rendeleyip serpebilirsiniz. Bende şekilli parça çikolatalar olduğu için ben onlardan serpiştirdim siz dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Buz dolabında 2-3 saat bekledikten sonra servise hazır olan pastamız afiyetle yenir..
Resimler pek orantılı çekilemedi çünkü makinemin şarjız bitmiş ve ekranı kararmıştı o yüzden öylesine ekranı görmeden rastgele çekilmiş resim bunlar. Kaç poz çektim tahmin edemezsiniz belkide 25-30 poz çekmişimdir en iyileri bunlardı valla.